Eigen Krachtpunt op de foto (2)

Nog zo’n kunstwerk van Elise Pragt van pragtplaatjes.nl  
Elise wist mij ontspannen op de ‘gevoelige plaat’ te zetten. Dat is knap, want ik had echt cameravrees. Zodra een camera op mij gericht werd, ging ik meteen gespannen kijken. Elise wist mij met haar rust en juiste opmerkingen terug te loodsen naar mijn natuurlijke ontspanning.
 
Die ontspannen uitstraling is wat ik wil voor mijn website en werk gerelateerde posts.
Door de coaching van Henriëtte Veenstra en Klaar Zegers van Stadsoogst en Onderneem ’t ben ik gaan begrijpen, dat klanten willen weten en zien wie ík ben.
Zelf dacht ik voorheen, dat het vooral ging om wat ik deed en bleef ik zelf het liefst op de achtergrond.
 
Ook van Elise leer ik nu, dat jezelf presenteren meewerkt aan de opbouw van je bedrijf. Goede foto’s zijn daarbij essentieel.
 
Met mijn bedrijf bied ik meerdere disciplines om mensen te helpen bij o.a. pijnklachten, loslaten van oude patronen en overtuigingen op meerdere niveaus, vertrouwen op je intuïtie, maar vooral met de weg terug naar de verbinding met de natuur.
Zoals ik het ervaar, zie ik veel mensen die in meer of mindere mate de verbinding met de natuur zijn kwijt geraakt. Dat levert stress op en kan zelfs in lichamelijke ongemakken tot uiting komen.
Mijn werkwijze is altijd holistisch, wat wil zeggen, dat ik de mens als geheel bekijk en op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau kan werken, al naar gelang de hulpvraag.
 
Eigen Krachtpunt bied Bowen / Fascia therapie, hatha yoga bij medische klachten, intuïtief tekenen, natuurbelevingscoaching en mediatie.