Natuurbeleving bij Eigen Krachtpunt

De ochtendwandeling, die ik maakte op de dag van deze foto was letterlijk adembenemend prachtig. Het was vroeg in de ochtend en de zon was al op. Terwijl ik door het bos liep, verlichtte de zon de boomtoppen met een gouden gloed. Mijn ogen ontspanden, mijn blik werd zacht. En eenmaal bij het ven, straalde de gouden stralen mij tegemoet. Mijn hart ging open van al dat mooie licht, de frisse lucht en de rust. Een intens diepe rust van alles dat om me heen was .

Ik kon niet anders dan díe rust ook in mezelf voelen. Het gouden licht van binnen voelen en een hele prettige stroming in mijn hart. De verbinding met mezelf en alles om heen. Alles in mij ontspande zich. Een heerlijke weldadige ontspanning.
Dat gebeurde vanzelf; ik deed er niets voor.

Verlang je naar de rust en stilte van de natuur?
De eenvoud en de verbinding met alles om je heen op het moment dat je door het bos loopt?
Verlang je ernaar om liefdevol bij en met jezelf te zijn in alle rust?
Letterlijk rust in je hoofd krijgen?

Bij Eigen Krachtpunt organiseer ik individuele natuurbelevingswandelingen, die je helpen om de verbinding met de natuur te vernieuwen en je ook echt weer verbonden te voelen; te ontspannen en de rust in je hoofd terug te krijgen.

Hoe?
Dat is mijn kwaliteit; mijn ‘keukengeheim’.
Wil je het een keer ervaren? Maak dan hier een afspraak of bel 06 51 925 621
Voor deze unieke natuurbelevingswandeling (voor vrouwen) van ongeveer 1,5 uur investeer je € 80,-

Deze natuurbelevingswandelingen zijn uitermate geschikt voor hoogsensitieve mensen, die bezig zijn hun kwaliteiten te ontdekken en hun eigen pad te banen.