Pijn en / of andere fysieke klachten hebben nooit maar één oorzaak

Pijn en / of andere fysieke klachten hebben nooit maar één oorzaak.
Er is bijna altijd meer aan de hand.
Het bindweefsel verbindt letterlijk alles met elkaar, dus als er op één plek iets niet lekker loopt, heeft dat invloed op je hele systeem.

Met een multidisciplinaire aanpak waarbij ik mijn gereedschapskist kan inzetten werk ik op meerdere niveaus en kan ik je helpen een weg te vinden naar zelfherstel en verbetering van je levenskwaliteit.

Soms betekent dat afscheid nemen van vaste gewoonten of oude patronen, die niet meer op een productieve, verrijkende manier bijdragen aan je huidige leven. En hoewel een gewoonte of patroon niet meer werkt, kun je er wel aan gehecht zijn geraakt.

Loslaten van gewoonten en patronen geeft sowieso een gevoel van ongemak, onzekerheid of zelfs angst voor het onbekende. Want waar je eerst kon rusten in de veilige oude vertrouwde weg, sta je nu voor een leegte waar je bijna als een baby je eerste stapjes gaat zetten. Hoe zullen die stapjes uitpakken? Ben je wel veilig?

Het klinkt wellicht wat zwaar, maar is toch serieus en kan je behoorlijk in de weg zitten.
Hoe je door dit proces gaat hangt af van je zelfvertrouwen en je ervaring met verandering. Het hangt ook samen met de achtergrond van het ontstaan van je patroon. Vaak was dit in het verleden nodig als overlevingsmechanisme en staat dat letterlijk in je systeem gegrift.
Logisch, dat je dit niet zomaar kunt loslaten.

Dit proces kan problemen opleveren en als jij nou toevallig iemand bent waarbij dit speelt, dan kan ik je stap voor stap begeleiden.
Spreekt dit je aan? Maak dan hier je afspraak voor de multidisciplinaire aanpak van Eigen Krachtpunt.