Fascia / Bowen therapie helpt bij nekklachten na een ongeval

‘Na mijn auto-ongeluk met o.a. nekletsel als gevolg kwam ik op aanraden via de verzekering terecht bij Bowen-therapie. Op internet heb ik Eigenkrachtpunt gevonden.
Anouchka is een professionele, bekwame en empathische behandelaar. De sessies heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij ‘in goede handen’ figuurlijk en letterlijk.
Tijdens je behandelperiode is Anouchka bereikbaar voor vragen buiten de sessies om. Daarnaast is ze erg betrokken bij de dagen na je sessie over het verloop hiervan. Dit vond ik fijn!
Ik zou het zeker aanraden aan anderen.’
Vivian

Behalve nekpijn, kun je ook last hebben van concentratie problemen, slecht zicht, slecht slapen, rugpijn en hoofdpijn na een ongeval.
Met Bowen therapie behandelen we niet alleen de nek, maar het hele lichaam. Zeker bij een ongeval als deze krijgt niet alleen de nek een klap. Meestal verdraaid de rug, mogelijk is ook de dieper gelegen bekken spier aangedaan. Hier was zelfs sprake van beenspieren die betrokken waren geweest bij de klap.

Door het hele lichaam te behandelen, kon er op alle delen gelijkmatig herstel plaatsvinden, waardoor het hele functioneren weer langzaam in balans kwam. Vanuit deze balans kan ze nu zelf weer opbouwen.
Ze heeft hier 7 behandelingen voor nodig gehad.

Spreekt dit je aan en loop je ook met klachten na een ongeval? Misschien is Fascia / Bowen therapie iets voor je.
Het maakt overigens niet uit of het ongeval recent was of al jaren geleden.

Maak hier een afspraak of bel 06 51 925 621