ondernemers ontbijt – zomerzonnewende

De natuur ontwikkelt zich volgens een ritme. Lente, zomer, herfst, winter. Dit is de natuurlijke cyclus, die zich steeds herhaalt en waar ieder mens de invloed van ervaart. Ieder jaargetijde ziet het er buiten anders uit en dat doet iets met je. De zomerzonnewende is een ijkpunt in die cyclus van de natuur.

In de natuur is inmiddels van alles tot bloei gekomen. Die energie werkt door in jou. Als je nieuwe ideeën hebt neergezet dan voel je de florerende energie tijdens deze periode.
Deze energie kun je gebruiken en je zult merken, dat je als het ware de wind in de rug hebt. Dat alles in een flow verloopt. Heerlijk!

Tijdens dit OntwikkelOntbijt neem ik je, na een heerlijk ontbijt, mee op een meditatieve wandeling in de natuur en stemmen we af op de energie van de zomerzonnewende, zodat deze energie optimaal voor jou en je bedrijf beschikbaar komt.
Je kijkt deze zomerzonnewende naar wat er tot nu toe tot bloei is gekomen en hoe jij je daartoe verhoudt. Is het bloei die tot vruchten zou kunnen leiden? Is het iets voor één jaar of meerdere jaren?

Ennn…..wat zegt jouw ziel?

Wil je meedoen? Je bent van harte welkom.

Het OntwikkelOntbijt is een gezamenlijk initiatief van ondernemersmentor Saskia in ’t Veld en Anouchka
Geef je op bij Saskia in ’t Veld tel. 06-26198674, email saskia@woldstee.nl
Kosten € 35,-

Maandag 19 juni 2023 van 9.00 tot 11.00 uur
B&B Woldstee
Wolddijk 103a
9738 AD Groningen